Cave de Tain – from the heart of Hermitage: Viinintekijän illallinen Suomenlinnan upseerikerholla, yhteistyössä Winepartners

-
Cave de Tain viinintekijäillallinen
8.9.2025
18:00 - 22:00
Cave de Tain l’Hermitage & illallinen Suomenlinnan Upseerikerholla
Yhteistyössä Winepartners
Cave de Tain l’Hermitage on arvostettu ranskalainen viinintuottajaosuuskunta, joka toimii Pohjois-Rhône’n alueella. Louis Gambert de Loche perusti Cave de Tainin vuonna 1933, ja sitä pidetään yhtenä Ranskan parhaista viinintuottajaosuuskunnista. Vuodesta 1967 alkaen osuuskunta on omistanut omia, arvostettuja Hermitage-lahden tarhoja yhteensä noin 22 hehtaaria.
- Nearly 300 winegrowers cultivating about 1,000 hectares of vines
- Leading winery in the northern Rhône Valley
- Historical significance in establishing French AOC system
- Expertise in Syrah, the original birthplace of the variety
- State-of-the-art winery and cellar facilities
- Award-winning wines recognized by critics like Jeb Dunnuck
- Diverse range of appellations and terroirs
- Strong focus on sustainability and organic practices
- 90-year heritage of producing fine wines expressing terroir
Export Manager Valerian Girardin tulee kertomaan meille lisää Cave de Tainin viineistä ja viinituotannosta illallisen yhteydessä.
ILLAN MENU JA VIINIT:
- Kanttarelli Vol-au-vent / Chanterelle Vol-au-vent
AOP Crozes Hermitage Exploration Bio Red 2022 - Fasaanin rintaa, kermainen kastike, lintuperunat, vaniljaporkkanat / Pheasant breast, creamy sauce, potatoes, vanilla carrots
AOP Hermitage Gambert de Loche Red 2018 & AOP Hermitage Gambert de Loche Red 2015 - Hirven fileetä, tumma riistakastike, kermaperunat, haudutettuja juureksia / Elk fillet, dark game sauce, creamed potatoes, stewed root vegetables
AOP Cornas Arènes Sauvages Red 2020 - Juusto ja karpalohilloke / Cheese with cranberry compote
AOP Hermitage Au Cœur des Siècles White 2018
Tervetuloa nauttimaan upeasta viini-illallisesta ja kuulemaan lisää Cave de Tain’in viinituotannosta!
Paikka: Suomenlinnan Upseerikerho, Suomenlinna C 53, 00190 Helsinki.
Upseerikerhorakennus sijaitsee Isolla Mustasaarella aivan kirkon läheisyydessä, Suomenlinnan lautta 19 lähtee Kauppatorilta klo 17 ja 17.20 https://reittiopas.hsl.fi/linjat/HSL:1019/aikataulu/HSL:1019:0:01?serviceDay=20250804
Aika: Maanantai 8.9.2025 klo 18.00
Esittelijä: Export Manager Valerian Girardin (Cave de Tain)
Hinta: 59 e / henkilö
– – – – – – – – – – – *
ILMOITA MAHDOLLISET RUOKA-AINEALLERGIAT