Ajankohtaista
Sommelieryhdistys julkaisee yhdistyksen ja toimialan ajankohtaista tietoa
Facebook- ja Instagram-kanavissaan. Tule seuraajaksemme!
Grand Champagne Helsinki kerää taas samppanjan ystävät Vanhalle Ylioppilastalolle 25.-27. huhtikuuta. Tarjolla on samppanjoita yli 70 eri tuottajalta! 🥂
Vanha Ylioppilastalo, Helsinki 25.-27.4.2024 Tervetuloa kello 16.00-21.00 Tähtivieraat saapuvat ja tapahtuma avaa ovensa. Ohjelmassa on salin täydeltä maisteltavaa ja ainutlaatuisia Master Class -m...
Onneksi olkoon Ainoa Winery! 2024 Concours International de Lyon palkitsi Valokki-, Vaapukka- & Sametti-viinit kultamitaleilla. 🥂Ainoa Winery
Finnish berries did it again! — Ainoa Winery
Ainoa’s Valokki, Vaapukka and Sametti are awarded gold medals at the 2024 Concours International de Lyon.
Grand Champagne Helsinki kerää taas samppanjan ystävät Vanhalle Ylioppilastalolle 25.-27. huhtikuuta. Tarjolla on samppanjoita yli 70 eri tuottajalta! 🥂
Vanha Ylioppilastalo, Helsinki 25.-27.4.2024 Tervetuloa kello 16.00-21.00 Tähtivieraat saapuvat ja tapahtuma avaa ovensa. Ohjelmassa on salin täydeltä maisteltavaa ja ainutlaatuisia Master Class -m...
Star Wine List palkitsi Suomen parhaat viinilistat Best Sommelier of Finland -kilpailun yhteydessä. Eniten palkintoja keräsivät Savoy ja Café Savoy. Onneksi olkoon kaikille palkituille!
”Tight competition” in Finland – here are all the winners - Star Wine List
On April 15 Star Wine List returned to Finland to celebrate the best wine lists and the teams behind them for the fifth time. Savoy and Café Savoy were the big winners with two Gold Stars each. Here ...
Kokki Toni Toivanen on työskennellyt kööpenhaminalaisessa Nomassa kymmenen vuoden ajan, joten kerrottavaa työvuosista riittää.
Toni Toivanen kertoo Noman suuresta muutoksesta ja vähän burgereistakin
Kymmenen vuotta Nomassa työskennellyt kokki Toni Toivanen rakastaa tutkimista ja kehittämistä. Hänen neuvonsa kollegoille kuuluu: pidä silmät auki.