Kehittää ja ylläpitää sommelierin työssään tarvitsemia taitoja ja tietoja sekä
nostaa viinitarjoilua ja siihen liittyviä toimintoja Suomessa kohti kansainvälisesti kilpailukykyistä tasoa.
Tulkitsemme sommelier-käsitettä laajasti ja korostamme sen eri osa-alueisiin liittyvää kommunikointia ja myynnin edistämistä:
Viinitarjoilu ja viinin kannattava myyminen ravintolassa.
Vesi-, kahvi- ja sikaritarjoilu.
Viinivalikoima ja muu juomavalikoima.
Viinien ostaminen ravintolaan.
Ruuan ja viinin yhdistäminen.
Vahva salipuolen osaamisen kehittäminen.
Tule jäseneksi!
Yhdistyksen jäseniksi ovat tervetulleita:
ravintola-alan ammattilaiset, joiden työ liittyy sommelierin tehtäviin (tarjoilijat, hovimestarit, vuoropäälliköt, ravintolapäälliköt sekä kokit ja keittiömestarit)
näiden alojen opiskelijat
alkoholi- ja ravintolaklusterin yritykset (yritystystukijäsenet) ja niissä toimivat henkilöt (henkilötukijäsenet)
viininharrastajat ja yleensä viineistä kiinnostuneet (tukijäsenet)
ASI – Association de la Sommellerie Internationale
Suomen Sommelierit ry on kansainvälisen sommelieryhdistyksen ASI:n jäsen. ASI:n jäsenyhdistysten järjestämistä kilpailuista on lisätietoa ASI:n kilpailukalenterissa.
Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja sisältö kiinnostavaa, sommeliers.fi yhteistyökumppaneineen käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeet.OkLue lisää