Saksan Spätburgunder / Pinot Noir -viikko 24.10.–30.10.2022

  • 24.10.2022 - 30.10.2022
    08:00 - 17:00

Saksan Viinitiedotus järjestää jälleen Saksan Pinot Noir -viikon lokakuun lopussa. Viikolle osallistuu erityistarjonnallaan yhteensä 9 ravintolaa Tampereelta, Turusta, Helsingistä, Espoosta ja Mikkelistä.

Ota tilaisuudesta vaarin, suuntaa Saksan Pinot Noir -viikoille osallistuvaan ravintolaan ja nautti siellä sinua varta vasten loihdituista herkuista. Tampereelta viikolle osallistuu maineikkaat ravintolat Henriks, Aisti ja Gastropub Tuulensuu. Itse asiassa Aisti järjestää koko kuukauden ajan Pinot Noir -viikkoa. Turusta elämyksiä tarjoaa Kakolanruusu, The Tasting Room ja Viinibaari VinhoHelsingissä makunystyröitä hemmottelevaa Pinot Noir -ateriaa viinien kera voi nauttia ihastuttavassa W30:ssa. Myös Espoon VillaLilla on luvannut hemmotella asiakkaitaan pimeneviin iltoihin sopivilla Pinot Noireilla. Tänä vuonna myös Mikkelin Bistro Holvi osallistuu viikolle.

Pinot Noir, saksaksi Spätburgunder, istuu kuin nakutettu tämän päivän keittiöön ja on oiva kumppani syksyn upeille kotimaisille riista-aterioille. Voit kotona juhlistaa syksyä tarjoamalla ohjelmanumeroksi ja herkullisen riistapadan seuraksi pienimuotoisen tastingin mieleisesi Saksan Pinot Noir -viinejä Alkon tarjoamista vaihtoehdoista. Jos haet uusia makuelämyksiä, säväytä ateriasi aasialaisilla mauilla. Pinot Noirille / Spätburgunderille sopivia reseptejä löydät muun muassa https://www.saksanviinitiedotus.fi/resepteja

Osallistu kuvakilpailuun #saksanPN2022kilpailu

Kampanjaviikolla pyörii myös suosittu kuvakilpailu, jonka päävoittona on 100 euron lahjakortti kampanjaviikoille osallistuneeseen ravintolaan sekä 2 x 50 euron lahjakorttia. Kilpailuun voi osallistua Instagramissa käyttämällä #saksanPN2022kilpailu -hashtagia. Kilpailun säännöt löytyvät kampanjasivulta.

Tutustu myös saksalaisten viinitilojen kiehtoviin tarinoihin kotisivuillamme www.saksanviinitiedotus.fi

Lisätietoja: Saksan Viinitiedotus, Monika Halén, [email protected]

Lue lisää TÄÄLTÄ.