Monditaly Food & Wine 2022 – 23.3 klo 10-16 Hilton Strand

  • 23.3.2022
    10:00 - 16:00

Monditaly Food & Wine 2022
23.3 klo 10-16 Hilton Strand

Monditaly järjestää ammattilaisille suunnatun teemoitetun tapahtuman, jonka osa-alueet on mietitty ravintoloiden, pizzerioiden ja kahviloiden sekä hotellien ja teollisuuden erityistarpeiden pohjalta. Tapahtumassa esittellään tuotteita, joilla saat luotua parhaan italialaisen ruokaelämyksen. Paikalla on ravintola-alan huippuammattilaisia pitämässä kokkausesityksiä ja antamassa inspiraatiota ja vinkkejä tuotteiden käyttöön.

Tapahtumapaikkana on hotelli Hilton Strand Helsingissä. Esillä tapahtumassa ovat niin aamiais-, a’la carte-, pizza- kuin kokoustarjoilut. Pizzan osalta keskitymme nykyaikaisen napolilaisen pizzan valmistamiseen, jonka tekemistä on mahdollisuus seurata lähietäisyydeltä. A’la carte-pisteellä on mahdollisuus maistaa mm. tuorepastaa ja herkullisia leikkeleitä.

Viinipuolella vieraaksemme saapuu Velenosi-viinitalon edustaja Marco Germani. Velenosi on perheyritys, jonka viinit tulevat Marchen alueelta Ascoli Picenon kaupungista. Viinit ovat erittäin palkittuja ja ne ovat tilan perustamisesta lähtien olleet viinikriitikkojen suosiossa. Velenosi on myös edustettuna ympäri maailman 52 maassa. Edustaja kertoo, kuinka yhdistää esimerkiksi viini ja pizza parhaalla tavalla. Esillä on myös muiden valmistajien viinejä.

Ohjelma

klo 10.00 Avauspuhe, Gianpaolo Rinetti / General Manager, Monditaly Finland

klo 10.30 Vinkit aamiaispöydän nopeaan esillepanoon

klo 11.00 Contemporary neapolitan pizza / Severino Salzano, professional pizza advisor

klo 11.30 How to combine pizza and wine / Marco Germani, Export Manager, Velenosi

klo 14.30 Contemporary neapolitan pizza / Severino Salzano, professional pizza advisor

klo 15.00 How to combine pizza and wine / Marco Germani, Export Manager, Velenosi

klo 15.30 Kupliva lopetus

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

https://bit.ly/3oQEqAz

Järjestäjä: Monditaly Finland Oy