Raül Bobet Masterclass

  •  4.6.2024
     14:00 - 15:30

Raül Bobet on kansainvälisesti tunnettu enologian tohtori ja hän valmistaa viinejä Pyreneiden juurella Castell d’Encuksella, sekä Prioratissa Ferrer Bobetilla. Raülin viinit ovat ainutlaatuisia gastronomisia viinejä ja hän pitää haasteista.
Hieno esimerkki haasteiden voittamisesta on method ancestralilla valmistettu shampanja -laatuinen kuiva kuohuviini Taïka. 

Raül saapuu Suomeen viikolla 23 ja hän pitää Suomen Sommelierit ry:n tiloissa masterclass tapahtumat

ti 4.6. kello 13:00 – 14:30
ke 5.6. kello 13:00 – 14:30

Viinit

Castell d’Encus

Ferrer Bobet

 

Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautumiset tuomas.koponen@rfwines.fi.

Käy vilkaisemassa myös Castel d’Encus esittelyvideo

Tapahtuman järjestää RF Wines Oy

 

Raül Bobet masterclass

Raül Bobet is an internationally known PhD of oenology and he produces wines at the foot of the Pyrenees at Castell d’Encus, and at Ferrer Bobet in Priorat. Raül’s wines are unique gastronomic wines and he likes challenges.
A fine example of overcoming challenges is Taïka, a champagne-quality dry sparkling wine made using the ancestral method.

Raül will arrive in Finland in week 23 and he will hold masterclass events at the premises of Finnish Sommelier Association on

Tue 4.6. from 13:00 to 14:30
Wed 5.6. from 13:00 to 14:30

Wines

Castell d’Encus

Ferrer Bobet

 

There are limited places, registration via tuomas.koponen@rfwines.fi.

 

Take a look at the Castel d’Encus brand video

The event is organized by RF Wines Oy

Venue:  

Address:
Ruusulankatu 18, Helsinki, 00250, Finland