Raül Bobet Masterclass
-
5.6.2024
14:00 - 15:30
Raül Bobet on kansainvälisesti tunnettu enologian tohtori ja hän valmistaa viinejä Pyreneiden juurella Castell d’Encuksella, sekä Prioratissa Ferrer Bobetilla. Raülin viinit ovat ainutlaatuisia gastronomisia viinejä ja hän pitää haasteista.
Hieno esimerkki haasteiden voittamisesta on method ancestralilla valmistettu shampanja -laatuinen kuiva kuohuviini Taïka.
Raül saapuu Suomeen viikolla 23 ja hän pitää Suomen Sommelierit ry:n tiloissa masterclass tapahtumat
ti 4.6. kello 13:00 – 14:30
ke 5.6. kello 13:00 – 14:30
Viinit
Paikkoja on rajoitetusti, ilmoittautumiset tuomas.koponen@rfwines.fi.
Käy vilkaisemassa myös Castel d’Encus esittelyvideo
Tapahtuman järjestää RF Wines Oy
Raül Bobet masterclass
Raül Bobet is an internationally known PhD of oenology and he produces wines at the foot of the Pyrenees at Castell d’Encus, and at Ferrer Bobet in Priorat. Raül’s wines are unique gastronomic wines and he likes challenges.
A fine example of overcoming challenges is Taïka, a champagne-quality dry sparkling wine made using the ancestral method.
Raül will arrive in Finland in week 23 and he will hold masterclass events at the premises of Finnish Sommelier Association on
Tue 4.6. from 13:00 to 14:30
Wed 5.6. from 13:00 to 14:30
Wines
There are limited places, registration via tuomas.koponen@rfwines.fi.
Take a look at the Castel d’Encus brand video
The event is organized by RF Wines Oy