Vicarage Lane – tapaa viinintuottajat!

Pahoittelut, mutta lipunmyynti on päättynyt, koska tapahtuma on jo mennyt.
  • 14.6.2022
    17:30 - 19:00

Tiistai 14.6.2022 klo 17.30

Yhteistyössä Hartwall

Uudessa-Seelannissa Vicarage Lane -viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard. John kilpaili aiemmin Hyundai-tallin rallitiimissä kartturina Hayden Paddonille ja pariskunta tapasi toisensa Jyväskylässä Neste Ralli -tapahtumassa.

Vicarage Lane -viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta. Seuraavana vuonna pariskunta suuntasi Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin, ja sillä reissulla he ovat edelleen. Monien sattumien kautta Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä viittä eri viiniä.

Ehdoton lippulaiva on tietysti Marlborough Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva versio Bubbly Sauvignon Blanc. Lisäksi valikoimasta löytyy myös Pinot Noir, Riesling sekä Pinot Noir Rosé.

Vicarage Lane -viinien pullokauloissa komeilevat Suomen ja Uuden-Seelannin liput. Etikettien lintuaiheiset maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän käsialaa.

Viinitila kuuluu paikallisen ekosertifioinnin Sustainable Winegrowing New Zealandin piiriin. Viinit on pakattu ympäristövastuullisiin kevytlasipulloihin ja ne soveltuvat vegaaneille.

Tervetuloa maistelemaan Vicarage Lanen viinit, tapaamaan viinintuottajia ja viettämään mukavaa iltaa!

Paikka: Suomen Sommelierit ry:n toimitila, Ruusulankatu 18, 00250 Helsinki

Aika: Tiistai 14.6.2022 klo 17.30
Esittelijät: Satu Lappalainen, John Kennard