Viinintekijän illallinen 15.9.2017 – Hans Nittnau Ravintola Bystrossa
9.9.2017Tervetuloa nauttimaan Itävallan viineistä Hans Nittnausin seurassa!
Perjantaina 15.9.2017 klo 18.00 Ravintola Bystrossa, Eteläranta 16, 00130 Helsinki
Suomen Sommelierit Ry järjestää Tampereen Viinitukun kanssa viinintekijän illallisen yhteistyössä Weingut Nittnausin viinitalon kanssa. Bystron keittiö on suunnitellut kolmen ruokalajin menun nautittavaksi tuottajan viinien kanssa.
Maistamme illan aikana Hans Nittnausin johdolla 5 kuivaa ja 3 makeaa viiniä Itävallan Burgenandista Bystron kolmen ruokalajinmenun kanssa.
Menu:
Siikatartar, tillillä maustettua kefiriä ja borodinsky-leipää
***
Mtsvadi-härkävarras, voipapu-perunapyreetä ja valkosipulilla maustettua punaviinikastiketta
***
Hunajavanukasta, omenaa ja suolacaramel
Illan hinta yhdistyksen jäsenille on 45€/hlö.
Lisätiedot: markku.niemi@viinitukku.fi
Paikkoja on tarjolla rajallisesti. Ilmoittaudu siis pian!
Ilmoittaudu tästä!
Varauksessa käytetään TableOnline ravintolavarausjärjestelmää.