Spanish Wine Revolution -tapahtuma tuo espanjalaiset huippuviinintekijät Helsinkiin 19.-20. tammikuuta 2020

3.10.2019
Wine Symposium

Suomen Sommelierit ry järjestää jo neljättä kertaa viinialan ammattilaisille suunnatun Wine Symposiumin. Kaksipäiväinen tapahtuma järjestetään 19.-20.1.2020 ja Symposiumin teemana on espanjalainen viinimaailma, otsikolla Spanish Wine Revolution. Symposiumin puhujakunta koostuu espanjalaisista viinintekijöistä, jotka ovat tuoneet uudenlaista ajattelua ja dynamiikkaa espanjalaiseen viinintuotantoon.

Puhujiksi tapahtumaan saapuvat muun muassa Corpinnatin johtohahmo Ton Mata sekä The Porto Protocolin perustajajäseniin kuuluva Raül Bobet. Symposiumissa käsitellään useita ajankohtaisia ja keskustelua herättäviä teemoja, kuten espanjalaisten alkuperäislajikkeiden nousua, viininvalmistuksen ja rypäleiden kasvuympäristön välistä suhdetta sekä viinilainsäädännön merkitystä.

Wine Symposiumin tarkoituksena on tuoda viinialan ammattilaisia yhteen, keskustelemaan ja oppimaan erilaisten teemojen äärelle. Luentojen lisäksi Symposiumin ohjelmaan sisältyy paneelikeskusteluja. Osanottajilla on myös mahdollisuus maistaa Suomen markkinoilla olevia, uutta espanjalaista viinimaailmaa kuvastavia viinejä Suomen Sommelierit ry:n yhteistyökumppaneina olevien maahantuojien valikoimista.

Kaikki Symposiumin ohjelma on englanninkielistä ja osallistuminen tapahtumaan edellyttää akkreditoitumista. Kaksipäiväisen tapahtuman liput sisältävät kaiken virallisen ohjelman, lounas-ja kahvitarjoilut, sekä viinien maistelun. Tapahtumapaikkana toimii Wanha Satama Helsingissä ja lippu oikeuttaa myös pääsyyn sunnuntain omakustanteiseen Afterpartyyn Ravintola Careliassa.

Normaalihintainen lippu tapahtumaan on 75 €, Suomen Sommelierit ry:n jäsenille lippu on 45 €. Lippuja tilaisuuteen on rajallinen määrä ja ne ovat ostettavissa verkko-osoitteessa https://sommeliers.fi/winesymposium. Samassa osoitteessa on myös Symposiumin koko ohjelma.

Lisätietoja: Heidi Mäkinen MW, +358 44 360 6570, winesymposiumfinland(a)gmail.com.
https://sommeliers.fi/winesymposium/