Ajankohtaista

Sommelieryhdistys julkaisee yhdistyksen ja toimialan ajankohtaista tietoa

Facebook- ja Instagram-kanavissaan. Tule seuraajaksemme!

15 tuntia sitten

Hyvää kansainvälistä samppanjapäivää! 🍾🥂 ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa

2 päivää sitten

Save the date! Sommelieryhdistyksen pikkujouluja vietetään Suomenlinnan Upseerikerholla sunnuntaina 14. joulukuuta klo 13 alkaen. 🧑‍🎄🎄🤶 ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa

4 päivää sitten

Onneksi olkoon Ketil Sauer! 🥂 Tanskan edustajasta tuli kaikkien aikojen ensimmäinen Master of Port Scandinavia.👍 Toiseksi kilpailussa sijoittui Norjan Aleksander Iversen ja kolmanneksi Peter Hansen Islannista. Kilpailu tullaan jatkossa järjestämään joka toinen vuosi.#PortWine #masterofport #masterofportscandinavia #wine #portviini #sommelier #sommlife #winelover #asisomms #SuomenSommelierit #FinnishSommeliers #kilpailu #competition ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa

4 päivää sitten

Master of Port Scandinavia -kisan finalistit ovat nyt suorittaneet kaikki kilpailutehtävät. Portviinin dekantoinnin ja tarjoilun lisäksi kilpailjoiden tuli muun muassa antaa ruokasuosituksia valituille portviineille, laatia Porton ja Douron alueen turisteille informatiivinen 1,5 päivän matkaohjelma sekä tunnistaa valokuvista portviinin tuotantoon liittyviä henkilöitä ja paikkoja. Tuomaristo julkistaa voittajan illalla kolmikosta Aleksander Iversen, Norja -- Ketil Sauer, Tanska -- Peter Hansen, Islanti. 🏆#PortWine #masterofport #masterofportscandinavia #portviini #sommelier #sommlife #winelover #asisomms #SuomenSommelierit #FinnishSommeliers #kilpailu #competition ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa

5 päivää sitten

Master of Port Scandinavia -kisan finaalissa kilpailevat tänäänAleksander Iversen, NorjaPeter Hansen, IslantiKetil Sauer, TanskaOnnea kaikille kilpailuun! 👍 ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa

5 päivää sitten

Italian odotetaan valtaavan takaisin asemansa maailman johtavana viinintuottajana vuonna 2025. Maa odottaa 47,4 miljoonan hehtolitran satoa, mikä on 8 % enemmän kuin viime vuonna. Ranskan ennustetaan tuottavan 37,4 miljoonaa hehtolitraa ja Espanjan 36 miljoonaa hehtolitraa. Kärkikolmikkoa seuraavat USA, Australia, Argentiina ja Saksa.Photo credit: Vinetur ... Katso lisääVähemmän
Katso Facebookissa