Ajankohtaista
Sommelieryhdistys julkaisee yhdistyksen ja toimialan ajankohtaista tietoa
Facebook- ja Instagram-kanavissaan. Tule seuraajaksemme!
Miltä näyttää viinimaailma vuonna 2025? Ennusteissa näkyvät niin USA:n tuontitariffit, ilmastonmuutoksen eteneminen, alholittomat juomat kuin Z-sukupolven kulutustottumuksetkin.
5 Wine Industry Trends to Watch in 2025 | SevenFifty Daily
From tariffs to climate change, the wine industry will face significant challenges in the year ahead, but changing consumer preferences could also bring opportunities...
PRO-gaalassa Finlandia-talossa jaetaan horeca-alan palkinnot torstaina 30. tammikuuta. Tutustu finalisteihin: avecmedia.fi/propalkinnot/finalistit/
Jokasyksyinen Médocin maraton Bordeaux’ssa tunnetaan paremmin viinimaratonina.
Toimittaja ja somevaikuttaja ottivat osaa viinimaratoniin Ranskassa. Kaikki kuvattiin televisioon.
Ranskalainen huippukokki Marc Veyrat on antanut porttikiellon Michelin Guiden tarkastajille uuteen Le Restaurant Marc Veyrat -ravintolaansa. Veyrat on ollut käärmeissään Michelin Guidelle vuodesta 2019 lähtien, jolloin hänen kolmen tähden ravintolansa Maison des Bois menetti yhden tähden.
Top French chef bans Michelin Guide inspectors from his new restaurant | CNN
Marc Veyrat says he has put a warning sign over the door of his new venue, five years after unsuccessfully suing Michelin Guide when he was downgraded from three to two stars.
Tammikuun sommelier Lika Mamukashvili avasi Helsinkiin kaupungin ensimmäisen georgialaisen viinibaarin, joka tarjoilee myös perinteisiä georgialaisia ruokia. Lue Likan haastattelu nettisivuiltamme!
Tammikuun sommelier on Lika Mamukashvili
My name is Lika Mamukashvili and I am the owner of the first Georgian wine restaurant in Helsinki – WINEST. I was interested in wines already since childhood, especially when my grandfather was aliv...