Ruoka ja juoma – Ammattilaiset opastavat
Sommelier osaa viinien asiantuntijana suositella eri tilanteisiin ja ruokalajeihin sopivat juomat sekä antaa neuvoja ruoan ja juoman yhdistämiseen. Ruoka ja juoma -blogissamme ravintola-alan ammattilaiset kertovat vinkkejä, joita voivat hyödyntää niin aloittelevat harrastajat kuin alaa jo enemmänkin tuntevat.
Rosésamppanja ja juustot
Ruoka ja juoma | 31.8.2021“Olen viime aikoina nauttinut juustojen kanssa rosésamppanjaa. Samppanjan hapokkuus toimii hyvin juustojen suolaisuuden ja rasvaisuuden kanssa. Ja toisin kuin blanc-samppanjan…
Kevääseen parsaa, grillattuja kasviksia & kalaa ja sipsejä
Ruoka ja juoma | 23.8.2021“Kevättä on lähes mahdotonta käsitellä ilman parsaa. Oma suosikkini tältä vuodelta on vihreä parsa-Västerbottenpiiras. Juomaksi sopii laadukas, hieman kypsempi cava…
Valitse blineille viini täytteiden mukaan
Ruoka ja juoma | 16.8.2021Venäläisen keittiön suosikkeina tunnetut blinit ovat keskitalven herkkuja. Perinteisen tavan mukaan venäläiset paistoivat kerralla suuren määrän blinejä, joista ensimmäiset syötiin…
Näin valmistat tasalaatuista ja hyvää kahvia
Ruoka ja juoma | 9.8.2021Haluatko tarjota asiakkaillesi aina hyvää ja laadukasta kahvia? Poimi tästä käyttöösi Moccamasterin vinkit ja valmistustavat, joilla onnistut varmasti! Mikä kahvinkeitin…