Viini ja ruoka – Ammattilaiset opastavat
Viini ja ruoka – kuinka valitset sopivan yhdistelmän? Sommelier osaa viinien asiantuntijana suositella eri tilanteisiin ja ruokalajeihin sopivat juomat sekä antaa neuvoja viinin ja ruoan yhdistämiseen. Viini ja ruoka -blogissamme ravintola-alan ammattilaiset kertovat vinkkejä, joita voivat hyödyntää niin aloittelevat harrastajat kuin alaa jo enemmänkin tuntevat.

Näin valmistat tasalaatuista ja hyvää kahvia
Ruoka ja juoma | 9.8.2021Haluatko tarjota asiakkaillesi aina hyvää ja laadukasta kahvia? Poimi tästä käyttöösi Moccamasterin vinkit ja valmistustavat, joilla onnistut varmasti! Mikä kahvinkeitin…

Sienet antavat viinivalinnalle paljon mahdollisuuksia
Ruoka ja juoma | 2.8.2021Syksyn sienisato vaihtelee ympäri maata. Kantarelleja on kerätty jo viikkoja, Itä-Suomessa ovat herkkutatit parhaimmillaan ja suppilovahveroiden sesonki saattaa yltää jopa…

Assistant Head Sommelier Heidi Mäkisen suosituksia rapu- ja riistakauteen
Ruoka ja juoma | 26.7.2021Elokuun rapujuhlat ovat nyt parhaimmillaan ja pian pääsemme nauttimaan myös syksyn riista-aterioista. Lontoon 67 Pall Mallissa Assistant Head Sommelierina työskentelevä…

Kevyesti keskellä kesää á la ravintolapäällikkö Saara Alander
Ruoka ja juoma | 19.7.2021Kesän ruokasuosikkeja ovat perinteisesti erilaiset salaatit sekä kala- ja kasvisruoat, niin ravintoloissa kuin kotikeittiössäkin valmistettuina. Millä aperitiivilla ruokailunsa aloittaa helsinkiläisen…